Lokaal nieuws dinsdag 29 januari 2019 Bron: De sortering

Kijkochtend bij De Sortering!

Graag nodigen wij u uit voor de kijkochtend bij het project "De Sortering". Kopers en geïnteresseerde partijen kunnen dan de voortgang van de bouw van De Sortering bekijken en in aanwezigheid van de aannemer, ontwikkelaar en makelaar eventuele vragen stellen. Graag zien wij u zaterdag 16 februari vanaf 10:00 tot 12:00 bij het project De Sortering aan de Veilingweg in Bunnik op het bedrijventerrein De Fruitveiling. Voor de geïnteresseerde partijen kunnen wij melden dat er nog 10 units beschikbaar zijn. Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op met Waltmann Bedrijfshuisvesting.  

Graag nodigen wij u uit voor de kijkochtend bij het project "De Sortering".

Kopers en geïnteresseerde partijen kunnen dan de voortgang van de bouw van De Sortering bekijken en in aanwezigheid van de aannemer, ontwikkelaar en makelaar eventuele vragen stellen.

Graag zien wij u zaterdag 16 februari vanaf 10:00 tot 12:00 bij het project De Sortering aan de Veilingweg in Bunnik op het bedrijventerrein De Fruitveiling.

Voor de geïnteresseerde partijen kunnen wij melden dat er nog 10 units beschikbaar zijn!
Heeft u vragen neemt u dan gerust contact op met Waltmann Bedrijfshuisvesting.

 

Meer weten over De sortering

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden