De sortering

Bunnik
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
23 - 306m2

Over dit project

Het bedrijvenpark "de Fruitveiling" is een fraai, sfeervol en veilig bedrijventerrein, met een goede combinatie van kantoren en bedrijfsruimtes.

Bent u op zoek naar een centrale locatie in midden van Nederland kom dan naar bedrijvenpark De Fruitveiling in Bunnik. Goed bereikbaar vanuit het hele land, vlak naast de afrit van de A12, en een goede aansluiting op alle uitvalswegen rondom Utrecht. Op loopafstand van bus en treinverbindingen, het sfeervolle centrum van Bunnik, en op maar enkele kilometers fietsen van Utrecht. De in aanbouw zijnde bedrijfs/opslagunits in fase "de Sortering", zijn mooi centraal gelegen op bedrijvenpark "de Fruitveiling" in Bunnik.

Een bedrijfsunit kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik en ook als mogelijke belegging voor verhuur. De units hebben een lage aanschafprijs en zijn bovendien van uitstekende kwaliteit.

De oplevering staat gepland in mei 2019!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De sortering
Koopwoningen
59

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden