Heeren van Werkhoven

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bunnik - Werkhoven
Actueel aanbod

€ 395.000,- tot € 508.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 137m2
Kaveloppervlak
114 - 166m2
Inhoud
472 - 472m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Heeren van Werkhoven: starters- & tijdloze woningen verkoop gestart!
De woningen staan allen onder optie maar schrijf je in als reservekandidaat op: www.heerenvanwerkhoven.nl

Ben je op zoek naar een frisse start in een gloednieuwe woning? Of wil je comfortabel en stijlvol wonen met alle gemakken voor de toekomst? Pak dan nu je kans in het charmante Werkhoven! Binnenkort in verkoop: fase 3 van het project Heeren van Werkhoven. Een nieuwe ontwikkeling met 7 starterswoningen en 2 levensloopbestendige woningen, elk met een riante tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Starterswoningen: Ben je klaar om de woningmarkt te betreden met een woning die even fris en nieuw is als jouw toekomstplannen? Met prijzen vanaf ca € 390.000,- v.o.n., bieden onze starterswoningen de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid.

Tijdloze woningen: Voor wie vooruitdenkt en waarde hecht aan comfort op lange termijn, zijn de tijdloopbestendige woningen de ideale keuze. Ontworpen met een slaapkamer op de begane grond, zo kun je de woning aan passen aan jouw behoeften door de jaren heen. Met een woonoppervlakte van 95 m² en een prijs vanaf €485.000,- v.o.n.

Werkhoven is de perfecte locatie voor wie het beste van twee werelden zoekt. Geniet van de serene rust van het platteland met de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Wil je meer weten over het project of de woningen? Schrijf je in op de projectwebsite en ontvang alle details en updates richting de start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeren van Werkhoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 21 beschikbaar
Prijs
€ 395.000,- tot € 508.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Kinderdagopvang, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden