Schoudermantel Bunnik

Bunnik - Bunnik
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ontdek Jouw Moderne Thuis in Bunnik aan de Schoudermantel

We zijn enthousiast om jou een eerste indruk te geven van het veelbelovende nieuwbouwproject aan de Schoudermantel 6 in het sfeervolle Bunnik. Dit project staat voor een moderne woonbeleving met een mix van 41 elegante appartementen en rijwoningen, die perfect aansluiten bij jouw wens voor comfort, duurzaamheid en gemeenschapsgevoel.

Een Thuis voor Jou
Het definitieve programma is nog in de maak, maar we kunnen alvast verklappen dat er een gevarieerd aanbod van woningen komt, zowel koop als huur, om aan jouw specifieke woonbehoeften en levensstijl te voldoen. Of je nu een eerste huis zoekt, een ruime woning voor jouw gezin of een comfortabele plek om van jouw seniorentijd te genieten, Schoudermantel 6 heeft het allemaal.

Duurzaam en Verbonden
Duurzaamheid en vooruitstrevendheid zijn de kernwaarden van dit project. Je profiteert van een ondergrondse parkeergarage die niet alleen de schoonheid van de omgeving waarborgt, maar ook zorgt voor een veilige en handige parkeeroplossing. Met de beschikbaarheid van deelauto's bieden we je een milieuvriendelijk alternatief voor jouw mobiliteit en stimuleren we een gemeenschap waar delen en samenwerken vooropstaan.

Jouw Groene Oase
De gezamenlijke binnentuin wordt jouw groene toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, nieuwe mensen kunt ontmoeten en van de frisse lucht kunt genieten. Deze gedeelde ruimte is ontworpen om interactie en een gevoel van gemeenschap te stimuleren, en draagt tegelijkertijd bij aan de biodiversiteit en ecologische waarde van de omgeving.

Geïnteresseerd? De verkoop start naar verwachting in het derde kwartaal van 2024, maar je kunt nu al jouw interesse tonen. Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan nog even door met het verkoop klaar maken van het project. Laat deze unieke kans om deel uit te maken van een toekomstgerichte wooncommunity in het hart van Bunnik niet aan je voorbijgaan.

Het project staat nog in de kinderschoenen en er is nog geen projectwebsite, maar je kunt je al wel inschrijven als geïnteresseerde. We kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van wonen in Bunnik vorm te geven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoudermantel Bunnik
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Rijwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden