Odijk, Het Burgje

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bunnik - Odijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Uitnodiging schetspresentatie Buurtschap Het Burgje

Op zaterdag 29 oktober 2016 van 11.00 tot 14.00 uur worden de eerste schetsen van Buurtschap Het Burgje gepresenteerd. Tijdens deze presentatie, in de voormalige kurkhuisboerderij Het Burgje, krijg je informatie over deze schetsontwerpen en kun je suggesties, tips en ideeën geven. Tevens is dit een unieke kans om je te laten informeren over dit prachtige nieuwbouwproject in Odijk.

Kom het unieke karakter van Buurtschap Het Burgje ervaren! De schetspresentatie is voor iedereen toegankelijk; we ontvangen je met heerlijke koffie en thee én wat lekkers. Voor de kinderen is er limonade en een springkussen. Je kunt ook een wandeling maken door het groene plangebied en de rijke geschiedenis van deze mooie plek in Odijk ervaren.

We hopen je zaterdag 29 oktober te ontmoeten!

Schetspresentatie Buurtschap Het Burgje
Zaterdag 29 oktober 2016 van 11.00 tot 14.00 uur
Het Burgje, Weteringsdijk 6, 3984 LL Odijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Buurtschap Het Burgje

Ter hoogte van het dorp Odijk, aan de Provinciale weg N229 die van Utrecht naar Wijk bij Duurstede loopt, gaat Nijhuis Bouw B.V. een nieuw buurtschap creëren: Het Burgje. Dit buurtschap, van ongeveer 6,3 ha, krijgt een dorps en landelijk uiterlijk. De beleving van de rijke historie van de plek én de relatie met het omliggende landschap staat hier centraal.

Het buurtschap is vernoemd naar de monumentale krukhuisboerderij Het Burgje dat op dit terrein staat. De krukhuisboerderij zal gerenoveerd worden en gaat een bijzondere rol in het buurtschap vervullen. De toekomstige invulling van de boerderij zal voor veel levendigheid zorgen. Met een knipoog naar het roemrijke verleden van deze plek worden opnieuw Romeinse grafheuvels gemaakt die onderdeel uitmaken van een natuurspeelplaats: De Heuveltjes

Er zullen in dit buurtschap ongeveer 140 woningen gerealiseerd worden waarvan de woningtypen en vormen sterk variëren. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijtjeswoningen zullen net als in een organisch gegroeid dorp gemixt worden. Ook zal er een grote verscheidenheid aan architectuur in het buurtschap te vinden zijn. Dit samen versterkt het dorpse en landelijke karakter van het buurtschap.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Odijk, Het Burgje
Koopwoningen
140
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden