Hof van Weerdenburg

Bunnik - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

GROEN WONEN IN WERKHOVEN

Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kun je straks heerlijk groen wonen in de polder. Het fijne van deze woonplek, is dat je je leven in de stad helemaal niet gedag hoeft te zeggen. Hier vind je het beste van twee werelden ineen!

Aan de rand van Werkhoven worden, in het kleinschalige nieuwbouwplan Hof van Weerdenburg, 2 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-één kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen hebben een fijne tuin en de auto kun je voor de deur kwijt, ook op eigen terrein. Dat alles in een heerlijk natuurlijke, weidse omgeving. Kortom, dit nieuwe plan in Werkhoven bied je alle ruimte en mogelijkheden!

Wil jij niks missen van Hof van Weerdenburg? Meld je nu aan, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Weerdenburg
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noordoosten, Tuin op het Noordwesten, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden