Hof van Weerdenburg

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Bunnik - Werkhoven
Actueel aanbod

€ 685.000,- tot € 885.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 172m2
Kaveloppervlak
215 - 346m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

GROEN WONEN IN WERKHOVEN

Op een steenworp afstand van het voormalige kasteel Weerdenburg, in landelijk Werkhoven, kun je straks heerlijk groen wonen aan de rand van het buitengebied. Het fijne van deze plek, is dat je hier ook nog eens vlakbij de grote stad zit. Hier vind je het beste van twee werelden inéén!

Aan de rand van Werkhoven worden, in het kleinschalige nieuwbouwplan Hof van Weerdenburg, 2 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen zijn energiezuinig ontworpen, hebben een fijne tuin en de auto kun je op eigen terrein parkeren. Dat alles in een heerlijk natuurlijke, weidse omgeving. Kortom, dit nieuwe plan in Werkhoven biedt je alle ruimte en mogelijkheden!

LANDELIJK ÉN DICHTBIJ DE STAD
Hoe goed kun je het treffen! Werkhoven heeft namelijk precies wat je nodig hebt en ligt ook nog eens op een steenworp afstand van de stad. Naast heel veel ruimte en natuur, vind je in Werkhoven een bassischool, kinderopvang, een sportpark, een voetbalvereniging, een tennisclub én een evenemententerrein waar regelmatig wat georganiseerd wordt. Zin in verse broodjes? Die haal je gewoon bij de bakker om de hoek.

Voor de uitgebreide boodschappen rijd je even door naar je favoriete supermarkt in een van de omliggende dorpen Odijk (5 min), Houten, Bunnik of Driebergen (10 min) en heb je zin om de stad op te zoeken? Dan ga je gewoon! In circa 20 minuten sta je namelijk al aan de voet van de Utrechtse Dom én in een half uur in het centrum van Amersfoort. Net zo snel ben je ook weer thuis. Perfect toch!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Weerdenburg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 685.000,- tot € 885.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noordoosten, Tuin op het Noordwesten, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bunnik.

Aanmelden